Raawii, la simplicitat feta perfecció


Tanta simplicitat resulta aclaparadora. La col·lecció Strøm és tan senzilla com lleugera, colorista i vital.

L’obra del pintor modernista danès Vilhelm Lundstrøm ha estat la inspiració per a aquesta col·lecció d’objectes. El seu gust per les formes clares i pels colors potents ha servit el dissenyador Nicholai Wiig-Hansen per crear una sèrie d’objectes amb cert punt d’irrealitat. Potents, austers i bàsics estan dotats d’una presència captivadora.

Produeix aquesta col·lecció Strøm la firma danesa RAAWII, que tot just va néixer l’any 2017. Si hi esteu interessats, podeu comprar-la a la seva mateixa web o bé deixar-ho per al vostre proper viatge, ja que en el moment d’escriure aquesta entrada no es pot adquirir al nostre país. Podeu consultar tots els punts de venda i botigues online en aquest enllaç.

Strom Collection, by RAAWII

 

SaveSave

SaveSave

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu