Ireland: les làmpades de ceràmica de Stone Designs i B.Lux


De la suma de l’estudi de disseny Stone Designs i la trajectòria de la firma d’il·luminació B.Lux ha nascut la línia de làmpades de suspensió Ireland, fabricades amb ceràmica artesanal i amb tres cossos lumínics independents, que poden regular-se en alçada de forma individual.

Ireland, d'Stone Designs i B.Lux - foto 2

Les tres pantalles independents llisquen les unes sobre les altres. D’aquesta manera, es generen diferents proporcions i volums. Les pantalles estan fabricades amb ceràmica artesanal i en tres tons que evoquen la natura: terra, pedra i sorra, en acabat mat. L’interior de cada un d’aquests cossos, per la seva banda, es presenta en acabat blanc setinat.

Ireland, d'Stone Designs i B.Lux - foto 3

Cadascuna d’aquestes pantalles posseeix la seva pròpia font de llum (E27). Ireland està disponible en dues mides, de 20 i 30 centímetres de diàmetre.

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu