Un loft industrial novaiorquès al centre de Barcelona


Una proposta de reforma integral que ha transformat un espai semi industrial en la nova llar d’una parella i la seva filla sense perdre l’esperit d’aquests tipus de vivendes, tan vinculades a l’estil de vida de Nova York.

Els interioristes Carolina Luzón i Luis Ruiz, de l’estudi Standal, són els autors d’aquest projecte al cor de Barcelona. Una reforma integral d’un espai de 300 m2 amb un pati exterior de 16 m2 a la part posterior.

Loft a Barcelona - Standal

El primer pas de la reforma va consistir en aconseguir més espai útil, així que els interioristes van optar per dividir l’espai del loft, de gran alçada, en dues plantes a través d’una estructura metàl·lica i unes bigues de fusta importades del nord d’Europa.

Loft a Barcelona - Standal

També es va augmentar la quantitat de llum natural i la ventilació quan es va crear un buit en el forjat, on es va instal·lar una xarxa de seguretat que comunica les dues plantes.

Loft a Barcelona - Standal

La zona de dia del loft es troba a la planta superior, que compta amb una cuina-menjador de 80m2, un espai tipus chill out i el saló. Els mobles de la cuina són de la firma Logos, els electrodomésticos de Neff i el granit, de Naturamia.

Els mobles de la cuina són de la firma Logos, els electrodomésticos de Neff i el granit, de Naturamia.

Per la seva banda, al pis inferior trobem la zona de nit, formada per un dormitori tipus suite amb bany privat, l’habitació infantil i un lavabo. A més, l’espai d’entreplanta l’ocupen una llibreria i un traster.

Loft Barcelona - Standal

Sostres alts, estructures a la vista i finestres grans han estat les claus per aconseguir un espai ampli i molt lluminós. La lluminositat i la sensació d’amplitud són dues de les característiques definitòries dels lofts novaiorquesos.

Loft a Barcelona - Standal

La reforma també ha servit per incorporar un sistema domòtic que permet controlar la il·luminació, la climatització i les persianes, entre d’altres elements d’aquest loft a Barcelona.

Loft a Barcelona - Standal

Loft a Barcelona - Standal

Loft a Barcelona - Standal

Loft a Barcelona - Standal

Loft a Barcelona - Standal

Imatges cedides per Sincro

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu