La butaca Ara: per estar sols i ben acompanyats


L’estudi PerezOchando ha dissenyat una nova butaca, un complement perfecte per a refugiar-nos en nosaltres mateixos. Un còmode company per a les nostres lectures d’estiu o per als interminables xats online… Cadascú sap on se sent més acompanyat, oi?

La butaca Ara, que així es diu aquest nou disseny de l’estudi PerezOchando, la comercialitza Missana, una empresa valenciana amb més de 20 anys d’història i amb un catàleg que recomanem al 100%.

Butaca Ara, de PerezOchando per a Missana

També són valencians la Claudia Perez i el Pedro Ochando, els integrants de PerezOchando, que han col·laborat per a diferents marques del sector del disseny de mobiliari, entre les que trobem la col·lecció Layers per a Arlex o la Silla 40 per a Sancal.

Butaca Ara, de PerezOchando per a Missana

I com és Ara? D’on els ha vingut la inspiració? Els mateixos dissenyadors ho expliquen a la perfecció: “Les noves tecnologies ens connecten amb la gent de tot el món, no cal viatjar per tenir una trobada amb una persona que treballa en una altra ciutat. Ara és una butaca que dóna la privacitat que les noves formes de comunicació requereixen. Un lloc per utilitzar l’ordinador o la tablet amb l’acústica i la privacitat adequades. Els detalls de tapisseria, l’ergonomia i els acabats converteixen Ara en una butaca simple i funcional per als nous tipus d’oficina.

Butaca Ara, de PerezOchando per a Missana Butaca Ara, de PerezOchando per a Missana

Trobareu la butaca Ara disponible amb diversos tapissats, que van des del groc intens i atrevit fins a tons neutres i serens. Ara només falta que us deixeu abraçar pel seu respatller de 125 cm i que gaudiu d’un moment de tranquil·litat. Sols o en companyia digital.

Butaca Ara, de PerezOchando per a Missana
Butaca Ara, de PerezOchando per a Missana
Butaca Ara, de PerezOchando per a Missana
Butaca Ara, de PerezOchando per a Missana

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu