Un rellotge amb ànima grassoneta


Aquí tenim un rellotge de paret ben rodonet. Bold -el seu nom- fa referència a la “Negreta” en el món de la tipografia, un estil que reforça el gruix dels caracters per destacar i atreure l’ull.

Aquesta creació de la firma Normann Copenhagen és un homenatge del dissenyador suec Jonas Wagell al seu pas pel disseny gràfic. D’aquí sorgeixen les línies tan netes del rellotge i la seva reducció a l’essència absoluta. Destaca especialment el joc dels colors, que crea la il·lusió òptica de que les manetes planen lliurement.

Bold, de Normann CopenhagenEl propi Jonas Wagell ho explica així:

“La meva ambició és crear productes naturals i honestos que tinguin calidesa i caràcter. Bold és un bon exemple d’això. He reduït els detalls en el disseny per tal de crear un producte iconogràfic. Tots els detalls superflus han estat eliminats, però el rellotge encara té una expressió impactant, personal i amb bon humor.”

Bold, de Normann Copenhagen

Bold està disponible en tres versions de paret: esfera blanca amb les manetes negres, esfera gris amb les dues manetes en tons de gris, esfera en to petroli, amb les manetes en rosa i verd.

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu