Quan el temps esdevé artesania i bellesa


Tothora és una empresa catalana de rellotges artesanals de sobretaula, peu i paret que incorporen una fiable maquinària alemanya i es realitzen a mà a Barcelona amb materials de primera qualitat, com fustes nobles de faig, wengué, noguera o teka.

Darrere de Tothora es troba Josep Vera, un dissenyador que ha desenvolupat un catàleg de més de 15 models de rellotge que es caracteritzen per les seves formes senzilles, geomètriques i minimalistes. La singularitat dels seus dissenys són les seves agulles assimètriques, lacades o cromades de color plata, que queden desplaçades del centre del rellotge. Cada un dels seus models està realitzat a Barcelona i signat a mà pel seu autor com a garantia d’autenticitat.

Rellotges Tothora B20 i B15

Models B20 i B15, amb una silueta minimalista i escapçada.

Surf, rellotge de Tothora

Surf és una aposta per les formes inusuals i per la curvatura de la làmina de fusta que forma l’estructura del rellotge.

Track ambient

Flap, per la seva banda, és un rellotge de paret que va més enllá dels límits que marca la seva superfície i que juga amb tot l’espai que el rodeja.

Landscape, rellotge de Tothora

Amb Landscape tenim un rellotge de sobretaula minimalista, actual, consistent i amb una sòlida presència.

Globus 2, rellotge de Tothora

Model Globus, dels pocs dissenys de Tothora que fuig de les línies rectes i que renova substancialment el concepte tradicional de rellotge de paret.

Twist, rellotge de Tothora

Dins el catàleg de Tothora també trobem el model Twist, un rellotge dinàmic i amb un funcionament que crida ràpidament l’atenció i desperta la curiositat de qui se’l mira.

Quadra 30, rellotge de Tothora

Box Duo 30 presenta de forma original y distesa una nova manera de presentar l’esfera d’un rellotge. En aquest cas, la presenta descentrada i trencant els límits que estableix el seu suport de forma quadrada.

Mediterrània, rellotge de Tothora.

Mediterrània sembla jugar amb la imatge de les onades del mar més proper. L’elegant corva generada per la làmina de fusta transmet dinamisme alhora que una sensació de delicadesa subtil.

En definitiva, tots els rellotges de Tothora es converteixen en un complement decoratiu amb molta personalitat per a qualsevol espai de la llar.

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu