L’infinit segons Citterio ja suma 10 anys


Infinity, l’estanteria modular amb la que Antonio Citterio volia representar les innombrables possibilitats de la simplicitat, ha fet 10 anys. Les claus? La seva versatilitat, els materials i els accessoris.

La idea del dissenyador italià era aconseguir que aquesta llibreria s’adaptés a qualsevol espai i necessitat. Produïda per la firma italiana Flexform, Infinity consisteix en un sistema de contenidors modulars metàl·lics amb unes possibilitats de composició il·limitades.

Estanteria Infinity, d'Antonio Citterio per a Flexform

L’usuari pot posar els objectes tant en els seus prestatges com a les seves caixes de cuir.

Estanteria Infinity, d'Antonio Citterio per a Flexform

Les múltiples mides dels seus mòduls i la combinació de materials com el metall i el cuir en diferents colors han fet d’aquest disseny de Citterio un model adaptable a tota mena d’estils decoratius i que difícilment passarà de moda.

Estanteria Infinity, d'Antonio Citterio per a Flexform

Estanteria Infinity, d'Antonio Citterio per a Flexform

Estanteria Infinity, d'Antonio Citterio per a Flexform

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu