Amb la música als talons


La divisió B&O PLAY de Bang & Olufsen ha presentat Beolit ​​15, un potent altaveu Bluetooth portàtil amb so omnidireccional y que proporciona fins a 24 hores de música de forma autònoma. Una novetat realitzada amb materials de primera qualitat, com són l’alumini anoditzat i el cuir.

B&O Play ja havia desenvolupat diferents altaveus portàtils, com l’ultra pràctic BeoPlay A2. Ara és el torn del Beolit ​​15, amb més potència de so i Bluetooth que et pot acompanyar per totes les habitacions de casa. Amb l’aval que suposa tenir com a predecessors models de renom (els primers Beolits es van introduir a la dècada de 1930), Beolit ​​15 concentra el millor de la tecnologia moderna amb una acústica excel·lent, materials de primera qualitat i un depurat disseny escandinau.

Altaveu Bluetooth Beolit 15 de B&O

Gràcies al sistema de so True360, tothom pot gaudir de la música sense importar on es col·loquen a l’habitació. Una altra de les innovacions d’aquest model d’altaveu inal·làmbric es la seva bateria integrada, ja que ofereix fins a 24 hores de reproducció amb una sola càrrega. Tot pensat perquè et puguis endur el teu Beolit ​​15 allà on vulguis.

Altaveu Bluetooth Beolit 15 de B&O

La tecnologia Bluetooth 4.0 fa que sigui fàcil i ràpid per connectar i reproduir música des de qualsevol dispositiu Bluetooth. Només cal tocar un sol botó i en qüestió de segons ja està llest per gaudir de la música.

Altaveu Bluetooth Beolit 15 de B&O

Beolit ​​15 destaca pel seu cos d’alumini anoditzat, que envolta l’altaveu, i per la seva corretja de cuir per a transportar-lo fàcilment. Un disseny que ha estat concebut per Cecilie Manz, la dissenyadora danesa darrere Beolit. “El cos de l’altaveu està fet d’un polímer resistent i durador i incorpora una safata de goma antilliscant a la part superior de l’altaveu per a posar-hi els dispositius mòbils. És un producte fabricat per durar i per a tota la casa”, explica.

Altaveu Bluetooth Beolit 15 de B&O

Beolit ​​15 està disponible en tres colors: Polar Blue, Natural Champagne i Shaded Rosa. Quant al seu preu, aquest altaveu bluetooth té un preu d’uns 499€ i el podeu comprar a les botigues de Bang & Olufsen, a la B&O Play Store i a altres centres especialitzats.

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu