Milà, l’última parada per als amants dels Mandarin Oriental


El grup Mandarin Oriental desembarca a Milà amb un nou hotel de cinc estrelles al centre de la ciutat, just al costat de La Scala. Els seus interiors, obra de l’estudi d’Antonio Citterio, proporcionen tot el confort, però alhora transmeten una atmosfera serena i íntima als hostes.

El Mandarin Oriental Milà és una proposta contemporània dins quatre edificis del segle XVIII. Es troba a la cèntrica Via Andegari, molt a prop de la distingida Via Manzoni i Montenapoleone, així que es troba perfectament situat per als qui busquen allotjar-se a prop d’aquesta zona comercial i viure l’esperit de la moda i la cultura de la ciutat.

Mandarin Oriental Milan

La cadena Mandarin Oriental es caracteritza pels seus hotels de luxe i de màxim confort, on els hostes reben les millors de les atencions. Actualment compten amb un gran nombre d’establiments per tot el món i els seus seguidors -que en són molts- gairebé poden permetre’s recórrer el planeta allotjant-se només en els seus preuats hotels Mandarin Oriental.

Mandarin Oriental Milan

Entre els seus fans declarats, trobem gent com Kevin Spacey, Sigourney Weaver, Morgan Freeman, Bryan Ferry, Helen Mirren, Liam Neeson o Frederick Forsyth, entre d’altres.

Mandarin Oriental Milan

Però tot i tractar-se d’una cadena, és ben cert que cadascun dels seus hotels conserva cert aire propi que el fa únic. I això és digne de destacar: només cal recordar aquells hotels horrorosos, tots idèntics, que per moltes estrelles que tinguin no deixen de ser la màxima expressió de l’avorriment i la falta de caràcter.

Mandarin Oriental Milan

Mandarin Oriental Milan (10)

En el cas de Milà, l’interiorisme de l’hotel ha anat a càrrec del reconegut estudi Antonio Citterio Patricia Viel Interiors, una aposta clara perquè els espais reflecteixin el millor del disseny italià contemporani.

Mandarin Oriental Milan

Mandarin Oriental Milan

El xef executiu Antonio Guida, anteriorment amb dues estrelles Michelin al restaurant Il Pellicano a la Toscana, porta les regnes del restaurant gastronòmic de l’hotel, Seta, que compta amb una carta de plats sofisticats que combinen influències franceses, asiàtiques i de la Toscana.

Mandarin Oriental Milan

També disposa de pati propi el Mandarin Bar, més informal, i ofereix una carta a base de plats italians i altres clàssics.

Mandarin Oriental Milan

L’Spa del Mandarin Oriental Milà és un tot un luxe: sis sales de tractaments, dues suites per a parelles i una sala dedicada a massatge tailandès.

Mandarin Oriental Milan

Mandarin Oriental Milan (12)

Mandarin Oriental Milan (13)

A més, l’hotel compta amb una perruqueria que dirigeix l’estilista Massimo Serini, un estudi de manicura i pedicura, un saló de bellesa, una piscina coberta climatitzada i un gimnàs d’última generació.

Què? Així sí que dóna gust escapar-se a Milà, oi?

 

MANDARIN ORIENTAL MILÀ
Via Andegari 9
Milà
Itàlia
T. +39 02 8731 8888
momln-reservations@mohg.com
www.mandarinoriental.com/milan

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu