Objectes que faran la teva vida diària una mica més especial


Obvious, una marca fundada a Barcelona per Xavi Relea i Jordi Rizo, produeix objectes de sobretaula bells, útils i impecablement construïts. Complements senzills i corrents convertits en autèntiques peces de joieria.

Treballar amb tallers i artesans locals, produint les peces d’una en una, en edicions limitades i garantint la màxima qualitat. Aquesta és la fòrmula que utilitzen a Obvious per a crear cada un dels seus accessoris de sobretaula.

OBVIOUS-weavytray+pots

Per exemple, la Wavy Tray presenta unes ondulacions gairebé escultòriques. A sobre es poden col·locar el Pen Pot i el Tiny Pot.

OBVIOUS-BODEGON LONG+TINY POT P1

Tiny Pot  és un petit contenidor de fusta de faig polida a mà i amb vernís tacte seda. Una peça que, al igual que la resta d’objectes d’aquesta col·lecció, s’acompanya d’un certificat signat per l’autor, amb la data de producció, el número de peça i el número d’edició.

OBVIOUS-BODEGON GARANTIA P1

Els llapissos els podreu guardar al Pen Pot. En la seva realització participen fins a 5 artesans de diferents tallers. Les peces són tornejades i polides individualment fins a aconseguir parets de menys de 4 mm de gruix.

OBVIOUS-PEN POT +pen

El secret del seu tacte està en el vernís, aplicat a pistola superposant fines capes i polint manualment entre capa i capa. Al fons, un disc de feltre de llana natural esmorteeix la caiguda dels llapis.

OBVIOUS-PEN POT CLOSE-UP 1 P1

Sobre la taula, queda en posició inclinada. Un contrapès interior assegura la seva estabilitat, fins i tot quan està ple. La forma de la seva base encaixa perfectament amb les superfícies acanalades de les safates Wavy Tray i Long Tray.

OBVIOUS-longtray-60+pots

La Long Tray és una safata de fina làmina blanca, que reposa sobre un estilitzat suport de fusta. Està disponible en tres longituds diferents i es pot complementar amb el Pen Pot i el Tiny Pot.

OBVIOUS-LONG TRAY CLOSE-UP P1

La col·lecció incorpora també la safata Desktop Box, disponible en dues mides per a poder recollir targetes de mida estàndard i fulls DinA4, per exemple.

OBVIOUS-trays+papers

Tanca la col·lecció un llum de sobretaula: el Table Lamp, realitzat en acer tot i que sembla de paper. Funciona amb un LED que proporciona una lluminositat tamisada a través d’una pantalla difusora.

OBVIOUS-lamp_lighted

La seva calidesa també es detecta en la forma progressiva que té d’encendre’s i apagar-se. Es percep com una pell uniforme, sota la qual queden amagats els seus mecanismes.

Obvious
www.obviousbcn.com

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu