L’elit s’allotja en aquest hotel quan visita Nova York


Baccarat Hotel & Residences New York és el primer hotel i el vaixell insígnia mundial de la marca de vidre Baccarat, amb més de 250 anys a l’esquena. Un nou espai, inaugurat el 2015, que brilla intensament per dins i per fora.

Just a l’altre costat del carrer del Museu d’Art Modern i de bracet de les botigues de la Cinquena Avinguda, l’hotel Baccarat Hotel & Residences New York ocupa les primeres 12 plantes d’aquest edifici. Compta amb 114 habitacions i suites i amb un nou restaurant francès, el Chevalier, supervisat pel xef Shea Gallante, amb una estrella Michelin.

Baccarat Hotel & Residences New York_Grand Salon (1)

El bar del Baccarat, al costat de la opulent Grand Salon, és un espai èpic amb voltes i amb una terrassa exterior amb vistes al MoMA. L’hotel també disposa d’una piscina coberta, un centre d’entrenament d’alt rendiment i el primer Spa de La Mer als Estats Units.

Baccarat Hotel & Residences New York_Grand Salon (5)

Els interioristes parisencs Gilles & Boissier s’han encarregat dels interiors de l’hotel, que desprenen l’elitisme clàssic francès de Baccarat.

Baccarat Hotel & Residences New York_Grand Salon (10)

Skidmore, Owings & Merrill són els arquitectes d’aquesta torre de 50 pisos, mentre que el dissenyador de Nova York Tony Ingrao s’ha encarregat de les 60 residències privades de l’edifici, accessibles a través d’una entrada independent i amb accés a tots els serveis del hotel.

Baccarat Hotel & Residences New York_Petit Salon (1)

Per la seva banda, l’interiorista Stephen Sills s’ha encarregat d’idear l’ambient elegant del restaurant Chevalier, que també té la seva pròpia entrada.

Baccarat Hotel & Residences New York_Prestige Suite (6)

Els interiors de l’hotel van ser concebuts per Gilles & Boissier. El seu equip ha combinat l’elegància clàssica d’un hotel parisenc amb l’estètica contemporània del centre de la ciutat de Nova York. Juntament amb l’equip de disseny propi de la cadena Starwood Capital, han dissenyat molts dels mobles de l’hotel. També han seleccionat peces clàssiques i contemporànies per als espais comuns i les habitacions.

Baccarat Hotel & Residences New York_Prestige Suite (3)

Destaquen especialment el parquet de fusta, les catifes, les parets recobertes de seda prisada a mà, els sostres de mirall i les parets de marbre.

Baccarat Hotel & Residences New York_Grand Classic King (2)

Els especialistes en art francesos Stéphanie i Frédéric Chambre han reunit la col·lecció d’art de l’hotel, que inclou obres de moviments importants que han aparegut durant els 250 anys d’història de Baccarat.

Baccarat Hotel & Residences New York_Grand Classic King

Cadascuna de les 114 habitacions i suites de l’hotel disposa de finestrals que van del terra fins al sostre, sala d’estar i roba de llit de jacquard personalitzada per Mascioni. Ocults darrere d’unes portes d’estil francès pintades a mà s’amaguen els banys de marbre blanc amb amenities exclusives creades per l’hotel pel perfumista parisenc Francis Kurkdjian.

Baccarat Hotel & Residences New York_Prestige Suite (9)

Una tauleta equipada amb tecnologia d’última generació controlarà tots els aspectes de l’habitació, incloent la temperatura, la il·luminació i el servei d’habitacions. Els clients de les suites de luxe poden gaudir de productes per a la cura de la pell de La Mer de forma gratuïta.

Baccarat Hotel & Residences New York_Chevalier (3)

Situat a peu de carrer, el restaurant francès Chevalier pretén redefinir el concepte de cafeteria-restaurant de luxe a Nova York. Fa referència a les cerveseries originals de París, reinterpretant i actualitzant clàssics francesos. El xef Shea Gallante, que va obtenir una estrella Michelin pel seu treball al restaurant Cru Manhattan, porta el timó de la cuina.

Baccarat Hotel & Residences New York_The Bar (3)

Baccarat Hotel & Residences New York_The Bar (1)

Baccarat Hotel & Residences New York_The Bar (5)

Baccarat Hotel & Residences New York_Entry

Baccarat Hotel & Residences New York_Front Desk

Baccarat Hotel & Residences New York_Exterior (1)

BACCARAT HOTEL AND RESIDENCES NEW YORK
28 West 53rd Street · New York, NY 10019 (Estats Units) · T. +1 844 294 1764 · NYReservations@baccarathotels.com · www.baccarathotels.com/baccarat-new-york

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu