Breeze: el teu event a mida a l’hotel W Barcelona


Una reunió de feina? Un sopar de grup? Una presentació d’empresa? Una celebració familiar? L’Hotel W Barcelona -més conegut com a Hotel Vela- ha posat en marxa el Breeze, un nou espai de 590 metres quadrats banyats per la llum natural que inclou quatre sales i una meravellosa terrassa amb vistes a la nova marina de la ciutat.

The Breeze Terrace, amb capacitat per a unes 140 persones, és un agradable espai exterior que garanteix una experiència de luxe i alta qualitat per a aquells qui volen organitzar un esdeveniment privat o d’empresa al costat del mar que transmeti un alt nivell d’exclusivitat.

Breeze: el teu event a mida a l'hotel W Barcelona

A The Breeze Room, una gran sala de 150 metres quadrats i aforament per a 120 persones, se sumen tres habitacions més (Breeze 1, 2 i 3) de 80m cadascuna, totes elles amb la seva pròpia terrassa i oferint la possibilitat d’albergar reunions de fins a unes 20 persones. Les tres també poden comunicar-se per convertir-se en un espai més ampli ideal per a exposicions o presentacions.

Breeze: el teu event a mida a l'hotel W Barcelona

L’estudi londinenc d’arquitectura i interiorisme Bowler James ha dissenyat aquests nous espais, que volen evocar l’estret vincle que uneix el W Barcelona amb la Mediterrània i la personalitat innovadora i cosmopolita. Amb la màxima cura en els detalls, els interiors i la decoració fan sentir als seus visitants com si es trobessin en un iot de luxe.

Breeze: el teu event a mida a l'hotel W Barcelona

Pel que fa a l’experiència culinària, el W Barcelona pot proporcionar menús creatius i deliciosos, elaborats per Jakob Esko, xef de W Barcelona y reconegut internacionalment després del seu pas per diversos restaurants amb estrella Michelin, ​​o el restaurant Bravo del català Carles Abellán.

W Barcelona_Breeze_9

W Barcelona_Breeze_10

Breeze: el teu event a mida a l'hotel Vela de Barcelona

Breeze: el teu event a mida a l'hotel W Barcelona

Breeze: el teu event a mida a l'hotel Vela de Barcelona

W Barcelona

Placa de la Rosa dels Vents, 1 • 08039 Barcelona • T. ‎93 295 28 00 • wbarcelona.groups@whotels.comwww.w-barcelona.cat

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu