Antique i Barcelona: cor de ceràmica i inspiració modernista


Porcelanosa aposta per dissenys que simulen terres hidràulics amb les seves col·leccions Antique i Barcelona. L’estètica del Modernisme i la fiabilitat dels terres de gres es dónen la mà i ens fan la vida més fàcil.

Amb un marcat esperit vintage, la col·lecció Antique reprodueix l’aspecte artesanal de les llosetes hidràuliques sobre un material altament resistent com és la ceràmica. Aquesta línia reprodueix la riquesa ornamental dels tradicionals paviments hidràulics combinant traços corbs, figures geomètriques i motius d’inspiració floral i vegetals.

Antique & Barcelona: terres hidràulics amb essència ceràmica

La variació tonal de les seves superfícies, amb un alt grau de destonificació, li confereix un aspecte envellit que l’apropa a les llosetes fabricades artesanalment amb morter, però amb els avantatges d’un material ceràmic, més lleuger i resistent, en un format de 59,6×59,6 cm.

Antique & Barcelona: terres hidràulics amb essència ceràmica

Els seus diferents dissenys ens permeten cobrir grans superfícies amb diferents combinacions o fer-ne’n un tapís o catifes emmarcades amb peces llises de la sèrie Park, que comparteixen les seves mateixes tonalitats base (Calcària, Silver, Arena o Black). A més, aquesta col·lecció de paviments ceràmics amb aparença hidràulica inclou també una versió per al revestiment de parets en format 100×33,3 cm.

Antique & Barcelona: terres hidràulics amb essència ceràmica

Per la seva banda, la col·lecció Barcelona de Porcelanosa aposta per l’esplendor del Modernisme: paviments i revestiments impregnats de la frescor i l’encant de les tradicionals rajoles hidràuliques, un dels símbols d’aquest moviment artístic.

Antique & Barcelona: terres hidràulics amb essència ceràmica

Els diferents models de la col·lecció utilitzen els pigments de les originals rajoles fabricades de forma artesanal amb ciment. Els motius també són molt similars: flors i formes geomètriques que es repeteixen en la creació de patrons rítmics o configurant panells eclèctics amb dissenys aparentment inconnexos.

Antique & Barcelona: terres hidràulics amb essència ceràmica

Barcelona es composa de sis models diferents de paviments en gres porcelànic i format 59,6×59,6 cm, que es complementen amb tres dissenys per al revestiment de parets de 31,6×90 cm.

Antique & Barcelona: terres hidràulics amb essència ceràmica

Antique & Barcelona: terres hidràulics amb essència ceràmica

Porcelanosa
ww.porcelanosa.com

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu