Un banyet al cim d’aquest hotel a Nova York?


Siguem sincers, el cim ben bé no seria. Però és que ha de ser tot un luxe viatjar a Nova York i poder gaudir d’una piscina i d’unes vistes com aquestes. Ni Photoshop ni punyetes: això cal viure-ho en directe. Però quines altres joies amaga aquest oasi enmig de Manhattan?

Doncs de les mans de l’arquitecte Enrique Norten, de Ten Arquitectos, i del dissenyador Arnaud Montigny -sí, el dissenyador dels interiors de la famosíssima Colette– ha nascut aquest hotel al cor de Manhattan. L’Hôtel Americano és la suma de les influències mexicanes, parisenques i japoneses i s’ha convertit en un refugi contra el bullici de la Gran Poma.

Hotel Americano, al barri de Manhattan de Nova YorkSituat al cor del barri de Chelsea, al costat de les millors galeries d’art del món i de la famosa High Line Park, l’Hôtel Americano és la primera propietat dels mexicans Grupo Habita als EUA i part d’una creixent col·lecció que inclou dotze hotels cèlebres a tot Mèxic: Azúcar, Boca Chica, CONDESAdf, Deseo, Distrito Capital, Downtown Mexico, Downtown Beds, Endémico, Habita Hotel, Habita MTY, La Purificadora, y Maison Couturier.

Hotel Americano, al barri de Manhattan de Nova YorkL’Hôtel Americano reflecteix l’esperit de la cultura llatina, al mateix temps que abraça diferents influències internacionals. L’edifici de 10 pisos, dissenyat pel guardonat arquitecte mexicà Enrique Norten, és una estructura de vidre tancada en una façana de malla metàl·lica, un homenatge a l’ambient industrial de la zona.

Hotel Americano, al barri de Manhattan de Nova York

Aquest hotel de 56 habitacions es troba al 518 Oest del carrer 27, i respecta tant la paleta visual com l’altura dels edificis dels voltants. Destaquen la seva impressionant façana de malla metàl·lica i el seu ascensor exterior de vidre, que s’eleva per l’esvelta columna de vidre des del restaurant-lounge bar a la planta del carrer fins a una terrassa a l’última planta, que compta amb un terrat, bar, piscina i jardí. Una combinació d’elements que equilibren l’abundant ús del formigó amb superfícies reflectants, aigua, vegetació i vistes de la ciutat.

Hotel Americano, al barri de Manhattan de Nova YorkLes habitacions, dissenyades pel dissenyador francès Arnaud Montigny, suggereixen un ryokan urbà amb llits de plataforma de fusta, il·luminació càlida i materials naturals.

Hotel Americano, al barri de Manhattan de Nova York

El mobiliari, realitzat a mida amb materials de qualitat, s’ha combinat amb dissenys clàssics de mitjans del segle XX, amenitats personalitzades i tecnologia avançada perquè els hostes gaudeixin d’un espai serè on retirar-se del bullici de la ciutat.

A les habitacions també s’ha optat per entapissats de pell i una il·luminació tènue. Totes disposen d’iPad amb una selecció del millor en cultura, entreteniment, gastronomia, benestar i esport de la ciutat. Les suites de 42 metres quadrats també disposen de llar de foc. Molts dels tèxtils són de la firma japonesa Fog i els llums de suspensió i peu són les Glo-Ball de Jasper Morrison per Flos.

Hotel Americano, al barri de Manhattan de Nova York

Hotel Americano, al barri de Manhattan de Nova York

El restaurant de l’Hôtel Americano s’il·lumina amb diverses làmpares Allegro, de grans dimensions, un disseny que produeix la firma italiana Foscarini. Tot i trobar-se a nivell de carrer, aquest espai gaudeix de gran quantitat de llum natural gràcies als seus amplis finestrals.

Hotel Americano - Nova York - RUUM (11)

Hotel Americano - Nova York - RUUM (10)

Entre el mobiliari de disseny que es troba en els diferents espais comuns de l’hotel, hi ha les clàssiques butaques BKF o Butterfly, o les Low Pad de Jasper Morrison per Cappellini.

Hotel Americano, al barri de Manhattan de Nova York

Hotel Americano, al barri de Manhattan de Nova YorkOi que ja teniu hotel a Nova York? 😉

 

Fotografies: cortesia Hôtel Americano.

 

HÔTEL AMERICANO

518 West Street

New York NY 10001

T. +1 212 216 0000

info@hotel-americano.com

www.hotel-americano.com

 

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu