Un hotel per als qui fugen dels turistes


Des de ja fa uns anys van apareixent hotels que no només ofereixen un llit i un mapa turístic. Els bons professionals del sector, a banda del confort, volen que els seus hostes puguin descobrir la vessant més autèntica de la ciutat que han decidit visitar, que visquin la seva ànima i coneguin la seva realitat.

I com ho fan? Amb unes instal·lacions confortables i agradables que, paradoxalment, els facin sentir com a casa. Però també oferint-los la guia més preuada: la dels espais, carrers, restaurats, locals, botigues i festes on de veritat es mouen els habitants de la ciutat.

Yurbban Hotels és una cadena que ha adaptat aquest concepte d’hotel urbà. El primer dels seus establiments és el Yurbban Trafalgar, situat en ple centre de Barcelona dirigit als amants de la personalització, de l’interiorisme cuidat, de l’última tecnologia i dels serveis exclusius, i que alhora busquen una ubicació al centre de la ciutat.

Hotel Yurbban Trafalgar a BarcelonaCom a petit exemple d’aquesta voluntat d’apropar la Barcelona de veritat als seus clients, el Yurbban ha desenvolupat iConcierge. Aquesta web de consergeria en línia permet planificar l’estada abans de sortir de casa: proporciona informació de la ciutat i rodalies, amb recomanacions de restaurants, museus, rutes, espectacles…. Tot per a viure una “experiència local” de Barcelona.

Hotel Yurbban Trafalgar a Barcelona

L’interiorisme del Yurbban Trafalgar ha anat a càrrec de Raquel Sogorb, que ha optat per dotar l’establiment amb un estil únic, propi i diferenciat, amb un toc vintage i mobles de fusta, sofàs de pell i una il·luminació indirecta.

Hotel Yurbban Trafalgar a Barcelona

Des de la terrassa, al terrat de l’hotel, es poden veure a vista d’ocell els enclavaments més característics de Barcelona. És una de les millors vistes panoràmiques de 360 graus de la ciutat, que millora mentre ens relaxem a la zona chill out, a la piscina o amb un bon còctel a la mà.

Hotel Yurbban Trafalgar a Barcelona

Yurbban Trafalgar disposa d’un restaurant propi, El Panarra, per a clients de l’hotel i per a tots aquells que vulguin gaudir d’aquest nou concepte de sandvitxeria il·lustrada. Sota el claim “Senyors entrepans”, ofereix als amants del pa una carta amb entrepans originals de tot tipus, dips, suculentes amanides i postres divertits.

Hotel Yurbban Trafalgar a Barcelona

L’hotel disposa també de bicicletes de passeig de Finna Cycles, fetes a Barcelona i gratuïtes per als seus clients.

Hotel Yurbban Trafalgar a Barcelona

YURBBAN TRAFALGAR HOTEL

Carrer de Trafalgar, 30

08010 Barcelona

T. 932 68 07 27

trafalgar@yurbban.com

yurbban.com

PROJECTE

Arquitectura: BCA – Blanch + Conca Arquitectura.

Interiorisme: Raquel Sogorb.

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu