Els rellotges que sí et podràs comprar


Elegància, senzillesa, modernitat, força masculina i encant femení. La col·lecció de rellotges Greyhours es diu Essential i aposta per un disseny auster però refinat i distingit. En blanc o en negre, la sobrietat, els bons materials i el baix preu en són la clau.

Amb l’objectiu de crear un rellotge sorprenent, que fos clàssic i a la vegada creés tendència, un grup de joves emprenedors europeus va posar en marxa aquesta firma, que recorre a materials exclusius d’ús comú en la fabricació de rellotges d’alta gamma. El seu somni ha estat creat el rellotge perfecte però amb un tret diferencial i fonamental: que fos accessible a tothom.

Modestament, creiem que ho han aconseguit. Un preu de 230€ no és gens car per a un producte com aquest, que podeu comprar online a la seva web.

El model en color blanc es presenta amb una caixa d’acer inoxidable de 40 mm, revestida amb una capa platejada i una esfera d’un blanc impol·lut. Compta amb uns moviments de quars IsaSwiss que donen vida a les agulles de color plata, que contrasten amb el vermell de l’agulla secundària i l’indicador de la data.

Per la seva banda, la caixa del model negre ofereix un acabat en acer inoxidable polit i un revestiment de DLC. La seva esfera de color negre mat, indica les hores, els minuts, els segons, el dia i la data, amb una precisió absoluta en els seus moviments de quars IsaSwiss calibre 9232/1950.

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu