Feliç Sant Jordi! Què fas davant l’ordinador?


Ja treballis o tinguis el dia lliure, avui és un dels millors dies de l’any a Catalunya. Surt al carrer, deixa’t arrossegar per la multitud, remena llibres, regala’n als altres i a tu mateix, compra i reparteix roses… Aquí teniu algunes guies de llibres i d’activitats que hem trobat a la xarxa:

12 hores ideals per Sant Jordi

La revista Time Out ens proporciona una exhaustiva guia de llibres, activitats, restaurants, concerts… Completíssima!

Quin llibre triar?

A la web d’Abacus pots consultar una llarga llista de títols, classificada per estils. També pots consultar les propostes del blog especialitzat L’Illa dels Llibres, aquí.

El recomanador de llibres

El diari Ara ha desenvolupat El Recomanador, una pàgina intereactiva on, responent unes senzilles preguntes, suggereixen quin llibre comprar o regalar avui.

On firmaran els teus autors preferits?

No deixeu escapar el vostre escriptor favorit. El Periódico facilita la llarga llista de firmes previstes per a avui.

Escriu un llibre amb Quim Monzó

Les primers línies van a càrrec de Quim Monzó i els usuaris de la web de La Vanguardia contribuiran en directe a construir un relat utilitzant l’etiqueta #RelatMonzó a través de Twitter y Facebook.

El Sant Jordi dels més petits

La Generalitat ha publicat una pàgina de caràcter educatiu on trobareu com explicar la llegenda als nens i nenes, activitats, jocs, llegendes alternatives, cançons, llibres…

 Ara només us falta recórrer els carrers de la vostra ciutat i gaudir del bon dia que fa avui. Llibres, roses, música, solet… Feliç Sant Jordi!

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu