Els bohemis amb cartera viatgen a Copenhagen


Ser bohemi ara ja no és cap mèrit. Ara quasi es cosa de privilegiats. A Copenhagen, al cor del Barri Llatí, s’amaga l’SP34, un bonic hotel que combina perfectament l’atmòsfera artística dels carrers que l’envolten amb cert aire de luxe. Una contradicció? Sí, és clar, però això no el fa menys desitjable.

Aquest hotel de 4 estrelles està pensat per satisfer els gustos dels qui anomena luxury bohemians, ja siguin turistes o gent del món empresarial que viatja per negocis. El nom no deixa de ser l’abreviatura de la seva adreça (Sankt Peders Stræde 34), una combinació que resulta fàcil de recordar tant per als propis danesos com per als estrangers.

Situat a 100 m de la plaça de l’ajuntament i del carrer de vianants Strøget, està immers en un entorn bohemi, ple d’edificis amb sostres alts, fantàstics restaurants, botigues vintage, esglésies, bars i un ambient universitari.

L’SP34 vol ser un reflex de l’estètica i l’ambient del Barri Llatí. El projecte de reforma de l’edifici, que han dut a terme des del mateix grup hoteler, ha optat per respectar l’arquitectura original, què inclou un pati i el terrat, amb unes magnífiques vistes del veïnat.

Els seus interiors combinen l’ànima artística i bohèmia del barri amb elements més sofisticats: ambients foscos, amb una il·luminació austera es combinen amb mobles, complements i làmpares no precisament low cost. Es tracta, d’una mescla interessant i gens forçada, agradable i molt nòrdica, és clar.

Tant les habitacions com els espais comuns són espais sobris, elegants, equipats amb peces de mobiliari i complements que li aporten aquest toc d’autenticitat i d’història que fan encaixar aquest hotel en l’atmosfera del Barri Llatí.

L’SP34 compta amb 118 habitacions i un espai per a conferències de dos pisos amb capacitat per a 100 persones. Completen l’hotel dos restaurants, dos bars i una zona de fitness. A més, algunes de les habitacions s’han convertit en apartaments, amb una petita cuina i fins i tot una entrada privada.

SP34 Hotel

Sankt Peders Stræde 34

1453 Copenhagen C

Dinamarca

Web de l’hotel

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu