Cadires de fusta de roure sostenible: tornem als orígens


Ara que sembla que la crisi ha despertat el gust i l’interès pels materials naturals i recuperats, és el moment de tornar a mirar la fusta amb bons ulls. Calidesa, qualitat, resistència… Els fabricants de moble modern i clàssic segueixen recuperant els mobles de fusta en estat pur.

Tot just la setmana passada va tenir lloc a Milà el Saló Internacional del Moble, una de les cites imprescindibles per als fabricants i els amants de la decoració. En aquesta darrera edició hi hem trobat novetats molt interessants, que us anirem presentant properament i que reunirem sota l’etiqueta #iSaloni2015.

Entre tot el que hi hem vist, ens ha agradat especialment una col·lecció de mobles que aposta per aquest retorn a l’essència de línies i de materials. En aquest cas, la fusta es converteix en la protagonista de les peces.

Ens referim a Lottus Wood, una sèrie de l’empresa basca Enea Design formada pel conjunt de tamboret, cadira i taula amb estructura de fusta.

Dissenyada pel conegut estudi Lievore Altherr Molina, a banda de bedoll, a partir d’ara també es fabricarà amb fusta de roure procedent de boscos sostenibles.

 

2 Comments

Afegeix-hi el teu
 1. 1
  Esther Saborit

  Us felicito l’iniciativa, el disseny i la pag.web. El preu ja no ho sé?Qué puc tronar els vostres productes a Mallorca?

  ES

 2. 2
  Info

  Hola Esther.
  Abans de res, moltes gràcies pel teu comentari i, a la vegada, moltes disculpes per la demora a l’hora de contestar-te.
  Quant a la teva pregutna, el preu de la cadira dependrà de l’acabat. Hauries de posar-te en contacte amb algun dels distribuïdors. Pots veure’n el llistat a https://www.eneadesign.com/contactar-enea/
  Gràcies!

+ Deixa el teu comentari