Les velles icones es vesteixen amb texans de Nudie Jeans


Nudie Jeans ha volgut participar en la celebració del 70 aniversari de Swedese amb una edició limitada molt especial: una reinterpretació de la icònica butaca Lamino.

Disseny, funcionalitat i tradició defineixen el model original, del què els artesans de la fàbrica de Vaggeryd (Småland, Suècia) ja n’han fabricat més de 300.000 unitats des de 1956. Tot i que ha plogut molt des de llavors, continua sent una proposta diferent gràcies a la seva aparença que mai passa de moda: estructura de fusta corbada i seient de pell d’ovella.

La Lamino, segons Nudie Jeans

La nova versió de la Lamino ve de la mà de Nudie Jeans, què ha triat materials que envelleixen meravellosament. El bastidor està fet amb xapa de bedoll sense tractar, amb algunes capes de xapa de color taronja al mig en un homenatge a les costures coloristes d’aquesta marca de texans. El seient pot adquirir-se en tres variants de texà diferents.


Segons expliquen des de Nudie Jeans, la seva nova versió de la Lamino és un homenatge a la sostenibilitat d’aquesta cadira, tant pel seu disseny atemporal com per la seva llarga vida útil.

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu