Aquest de la foto, el podries tenir (el rellotge)


Els scooters de Lambretta van ser tota una revolució cap als ’50. Amb els anys, la marca segueix trobant la seva essència en l’esperit retro d’aquella època quan les motos eren un símbol de la llibertat i de rebel·lia juvenil. Lambretta també fabrica des de fa anys rellotges, una de les formes que les grans marques han trobat d’aconseguir ingressos extres, juntament amb les colònies i perfums.

La firma italiana produeix una àmplia gama de dissenys, i aquí us mostrem els més interessants que aquesta temporada ha presentat per a home o, com diu la marca, per a “gents”.

Col·lecció de rellotges Geo, de Lambretta

Cesar

Aquesta col·lecció és un homenatge a Cesare Battaglini, que va creuar tots els continents, un total de 160.000 Km, en una Lambretta entre 1956 i 1959, una heroïcitat que el va convertir, naturalment, en una icona per als fans de la marca. I també per a qualsevol que hagi viatjat un dia d’hivern en moto, és clar.

Els rellotges Cesar reinterpreten els models clàssics del anys ’50. Compten amb una carcassa d’acer de 42 mm, corretja de pell, una silueta ben prima i una esfera ben generosa per a poder veure clarament l’hora.

Franco Mesh

I d’un estil retro saltem endavant fins a trobar aquesta línia minimalista i més actual. La carcassa dels models Franco Mesh té un acabat mate que s’acompanya d’una esfera semi-metàl·lica. Però, sense subte, l’element diferenciador és la seva corretja.

Rellotge Franco Mesh, de Lambretta

Inspirada pels suaus colors retro de les scooters Lambretta dels anys ’60 i ’70, aquesta col·lecció està disponible en quatre tons metàl·lics.

Franco Mesh, col·lecció de rellotges de Lambretta

I vigileu. Es comença amb un rellotge retro al canell i podríeu acabar rodant amb un scooter dels ’50 per la Costa Brava aquest estiu… No estaria malament, oi?

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu