Mut dissenya Float, la cuina per a disfrutar en bona companyia


Amb un disseny senzill, sobri i sostenible, Float consta de cinc mobles que es caracteritzen per la seva senzillesa: una illa de treball, un aparador, una vitrina, un carro de servei i un separador d’ambients.

Alberto Sánchez i l’equip de Mut conceben la cuina com una activitat social, que es gaudeix millor quan es converteix en una afició i es duu a terme en bona companyia. Aquesta és la premisa de la col·lecció Float, que Mut ha desenvolupat per a la firma Miraseditions.

Float_MUT_37_silueta

Amb el lema “cuinar no és una obligació, és un plaer”, Float aposta per una experiència emocional: la cuina com a centre de la vida domèstica.

Float_MUT_39_silueta

Float s’allunya dels excessos tecnològics i vol trencar amb la rigidesa d’algunes de les cuines més modernes. Per tant, cada una de les peces d’aquest programa de cuines és una illa, lliure, mòbil, pensada per a integrar-se en espais diàfans.

Float_MUT_36_silueta

La idea és apostar per la funcionalitat, fins i tot en la part del disseny. Sòbria i racional, es tracta d’una col·lecció atemporal, que mai passarà de moda.

Float_MUT_35_siluetaFloat_MUT_38_silueta

MUT_EduardoVillalón_AlbertoSánchez_ManuelMartin_low

L’equip de Mut: Eduardo Villalón, Alberto Sánchez i Manuel Martín

Fotografies: Asier Rua

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu