Les vides paral.leles de la revista Frame


Frame, una revista de referència a nivell mundial sobre l’art, el disseny, l’arquitectura i la moda, va encarregar als interioristes i29 una botiga temporal on poder vendre les seves publicacions. El resultat va ser una experiència tridimensional de la pròpia revista, un reflexe de la creativitat i la innovació que omplen les seves pàgines.

L’espai escollit per al projecte va ser un local al carrer Herengracht d’Àmsterdam, un espai completament blanc i auster. L’estudi i29 va proposar un concepte radical: dues botigues en una, dues experiències contradictòries en un mateix espai. Una instal·lació blanca i rectangular contraposada a una altra en color negre i format diagonal. Un entorn museològic en blanc com a contrapunt a una botiga negra plena de productes a la venda.

Vista de front, una instal·lació de panells blancs i marcs negres flotava en l’espai nuu. Penjant de les parets, plantes i sostres, aquests panells funcionaven com un llenç en blanc. El contingut d’aquesta ‘tela’ es podia modificar, ja que tots els panells frontals podien canviar-se fàcilment. L’ús del text i de la gràfica feien referència als orígens de la revista Frame.

En canvi, mirant des del fons cap endavant, la botiga oferia una experiència totalment diferent: taulers de forma triangular en fusta negra mostraven els productes reals i a la venda que, des de l’altra perspectiva, quedaven ocults darrere dels panells.

Fotografies: Ewout Huibers

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix el teu