Jelly Collection: hi ha res que Patricia Urquiola no faci bé?


Tot el que toca Patricia Urquiola es converteix en or. La dissenyadora s’atreveix amb les habitacions del Mandarin Oriental de Barcelona alhora que és capaç de crear sofàs, rajoles, llums, jocs de te, cuines, banyeres… 

Ella és la prova que els bons professionals són versàtils i saben veure què els demana cada projecte. Definitivament, sempre és un plaer descobrir què ens porta de nou. I el més recent és la vaixella Jelly Collection, que ha fet per a Kartell.

Patricia Urquiola, que viu a Itàlia des de fa molt anys, ja ha treballat per a totes les grans firmes del disseny italià. Així que que col·laborar amb Kartell, un dels noms històrics del país, era inevitable.

D’aquesta unió ha nascut Jelly Collection, una gama d’elements per a la taula: plats, gots i safates de plàstic transparent de colors amb efectes caleidoscòpics.

La dissenyadora és capaç de transformar un element tan comú com el plàstic en una col·lecció divertida, refrescant i glamurosa.

Doncs això què dèiem. Que què bona és la Patricia Urquiola.

 

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu