Ippolito Fleitz segueix revolucionant les oficines


L’agència de publicitat koreana Innocean ha estrenat nova seu europea a Frankfurt am Main. Unes oficines flexibles i modernes, ideades per Ippolito Fleitz Group, que responen a l’esperit juvenil y al gust pel disseny dels seus treballadors.

El dinamisme es la clau d’aquests interiors, que inclouen espais de treball oberts, biblioteca, gimnàs… i unes fantàstiques vistes de la ciutat. Naturalment, també s’han reservat zones més privades que proporcionen la tranquil·litat necessària perquè els creatius de l’agència puguin treballar amb calma.

Els autors d’aquest projecte, guanyador del DDC Award Gute Gestaltung 2015, són els alemanys Ippolito Fleitz Group, un estudi amb una consolidada trajectòria.

Fotografies: Robert Hoernig, www.roberthoernig.com

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu