Tornen els paviments hidràulics: col·lecció Hayon, de Bisazza


Per als qui encara no coneixeu Jaime Hayon, no sabeu el que us esteu perdent. Correu i visteu la seva web i veureu perquè és el dissenyador de moda. Les grans marques se’l rifen.

Una de les seves darreres col.laboracions ha estat amb l’italiana Bisazza, tot un referent en el món dels paviments i revestiments de paret de ceràmica i mosaic. Dins la col·lecció Bisazza Contemporary Cement Tiles, una nova linia que actualitza els tradicionals mosaic hidràulics de tota la vida, trobem dissenys de Paola Navone, Carlo Dal Bianco, el Bisazza Design Studio y, naturalment, de Jaime Hayon.

1.BISAZZA CONTEMPORARY CEMENT TILES_Collezione HAYON (Copiar)

2.BISAZZA CONTEMPORARY CEMENT TILES_Collezione HAYON (Copiar)

Cada hidràulic, de 20×20 cm o hexagonal de 20×23 cm, s’ha fet a mà, així que estem parlant de peces úniques. A tota la col·lecció dominen els colors y uns dissenys gràfics molt rics, que agrararan tant als amants de l’estil més vanguardista com als més clàssics.

3.BISAZZA CONTEMPORARY CEMENT TILES_Collezione HAYON (Copiar)

4.BISAZZA CONTEMPORARY CEMENT TILES_Collezione HAYON (Copiar)

Els models creats per Hayon són molt atractius i juguen amb l’estètica pop que caracteritza l’obra d’aquest dissenyador espanyol, amb dibuixos geomètrics i atrevits.

5.BISAZZA CONTEMPORARY CEMENT TILES_Collezione HAYON (Copiar)

6.BISAZZA CONTEMPORARY CEMENT TILES_Collezione HAYON (Copiar)

+ No hi ha comentaris

Afegeix-hi el teu